Meridiaan van Parijs: dag 2
09 apr. 2012
🇫🇷
vanuit Frankrijk
Stroef begin van de dag. Kleine pijntjes in heup en lies, die vertellen dat de inspanning vqn gisteren nog niet helemaal verwerkt is. Daarnaast de eerste paar km door de berm van de D916. Hopelijk kan ik de drukte rond Duinkerken snel achter me laten. Na een uurtje linksaf. Het rustige deel van de dag kan beginnen. Het is warm! Op de 'Steene Straete' aangesproken door een 'cycliste' op wie ik voor het eerst mijn Franse conversatie kan oefenen. (Hij meldt nu trots thuis te kunnen zeggen dat hij een 'Hollandais' ontmoet heeft opweg naar Barcelona) Twee uurtjes doorstappen, met Mont Cassel aan de zuidelijke horizon, een prachtig baken. Dan de D218 en 100 meter stijgen in de warme namiddag. De deur van het hotel is dicht, maar gelukkig komt Nathalie na een paar minuten aangereden. Voor het diner nog even een rondje door dit leuke 'berg'dorp. Een mooie 16e eeuwse molen en prachtig uitzicht. Vooral naar het zuiden natuurlijk.
13 apr. 2012, 12:19
Daghoroscoop maagd 13-04-2012
Stap eens met een ander tempo dan gewoonlijk, of neem een rustdag. Maar word niet jaloers als jij en de meridiaan niet elke minuut van de dag samen zijn. Is volgens jou het einde in zicht? Helemaal niet! Je zult zien; het wordt alleen maar beter. Kleding en interieur hebben vandaag jouw interesse. Je wilt graag een nieuwe garderobe of een andere uitstraling in je omgeving. Gelukkig zorgt je route wel voor wat wijzigingen in omgeving .
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}